Compensació d'energia reactiva com a contribució a l'eficiència energètica

Comissió: Conferències
Descripció: TELEGROUP és un fabricant italià de sistemes d'Equips de Compensació d'Energia Reactiva (PFC) per a Baixa Tensió amb més de 30 anys d'història.

Gràcies al seu procés d'internacionalització, que inclou presència en més de 25 països dels 5 continents, la companyia va començar a apropar-se al mercat espanyol el 2016.

A banda de les accions comercials rutinàries, TELEGROUP ha cregut sempre en les jornades i sessions tècniques; abans de ser un producte, els Equips de Compensació d'Energia Reactiva (PFC) són un servei, ja que cada cas és diferent dels altres i els passos per a un correcte i adequat dimensionament són molts i cal fer-los front amb molta atenció.

El seminari es centrarà en tots els aspectes de la paraula "PFC" (Correció del Factor de Potència), des dels seus avantatges en quant a estalvi es refereix, dimensionament dels Equips i presència d'harmònics, fins a una descripció detallada de cada component, amb especial atenció als condensadors de gas nitrogen trifàsics (N2), i que actualment representen la tecnologia més fiable i segura del mercat. Com compensar una planta equipada amb Instal·lacions Fotovoltaiques.

Hi intervindrà:
- Niccoló Bagnoli, Director Comercial de TELEGROUP amb 10 anys d'experiència en el mercat de PFC a tot el món.

-Peter Litrico, Enginyer Comercial amb graduació en enginyeria elèctrica i 13 anys d'experiència en sistemes industrials.

- Joan Sallés Sen, CEO a Gestinel SL, i representant de TELEGROUP per a Catalunya i Andorra, amb més de 30 anys d'experiència en el sector elèctric

La xerrada es farà en castella i en anglès
Dates: Dimarts, 14 de maig de 2019
Horari: A les 9.30h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Ponència Telegroup