PLACES EXHAURIDES: Visita tècnica a les instal·lacions d'Amazon

Comissió: Comissió Gestió Empresarial: Grup de Treball Logística
Descripció: Places exhaurides.
NOVA DATA VISITA:
26/03/2019 A LES 12 HORES
Inscriu-te aquí

La Subcomissió de Logística organitza una visita al centre logístic d'Amazon del Prat de Llobregat, situat al polígon Mas Blau, a poca distància de l'aeroport i del port de Barcelona.

El centre té una capacitat operativa de 210.000 m2 i ha suposat una inversió superior als 200 milions d'euros. Es va posar en funcionament a l'octubre del 2017 amb la previsió de disposar d'uns 2000 treballadors cap al 2020. Aquest centre distribueix productes a tot l'Estat espanyol i a d¿altres centres que l'empresa de comerç digital té en diversos països d'Europa.

El centre té una capacitat d'emmagatzematge de 25 milions de productes amb 22,5 km de cintes transportadores. Destaca, especialment, per la seva alta tecnificació, 50.000 prestatgeries mòbils que emmagatzemen les referències, així com 6.000 drives (la part mòbil dels robots), cadascun dels quals pot aixecar 1.500 kg, agilitzant tot el procés de recepció de mercaderies i l'elaboració de les comandes.

L'any 2017 va obtenir un premi a la Millor Infraestructura, atorgat per Foment del Treball i el 2018 durant la celebració de la IV Nit de la Robòtica, organitzada per la Comissió Indústria 4.0 dels Enginyers de Catalunya, se li va atorgar el premi "Projecte de l'Any" per la robotització del seu centre logístic.

Horari: 12.00 h (1 hora de visita aprox.). Cal arribar 15 minuts abans del començament de la visita.

Lloc de trobada: A l'entrada oest d'Avinguda Garrigues 2-12, 08820 El Prat de Llobregat. És l'entrada d'empleats, davant del pàrquing.

Places limitades: 30 persones

Observacions:
- Vestimenta. Tots els visitants han de portar sabates planes i tancades (evitar sandàlies, esclops o talons). A més, els cabells llargs s'ha de dur recollits per sobre de les espatlles i qualsevol tipus de bufandes o joieria que pengi no estan permeses.
- Tots els visitants han de dur un document d'identificació.
- Cal arribar 15 minuts abans que comenci la visita. En cas d'arribar 10 minuts més tard de l'hora d'inici de la visita, no s'hi podrà accedir.
- No es permet realitzar fotografies ni gravacions durant el recorregut de la visita així com dur menjar o begudes.
Dates: Dimarts, 12 de març de 2019
Horari: Horari d'inici: 12.00 h (1 hora de visita aprox.). Cal arribar 15 minuts abans del començament de la visita.

Lloc de trobada: A l'entrada oest d'Avinguda Garrigues 2-12, 08820 El Prat de Llobregat. És l'entrada d'empleats, davant del pàrquing.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.