ANUL.LADA - Introducció a la gestió de la circulació i cantonaments amb elements informàtics estàndard de baix cost

Comissió: Comissió de Cultura: Grup Engitren
Descripció: Es pretén introduir als assistents en la tecnologia dels micro ordinadors del tipus Arduino en la gestió de les circulacions en una maqueta a partir de zero elements convencionals, veient com és possible construir els elements bàsics de control a partir de components estàndard o mòduls, comprats a la Xina a través de eBay.

Es farà una introducció als sistemes mixtos comercials i en base Arduino, per veure com és possible adaptar qualsevol configuració preexistent a aquesta tecnologia i les possibilitats de connexió a ordinadors tipus PC o a micro ordinadors com Raspbery Pi sense necessitat de elements de transposició com son el LIUSB de Lenz en el cas de xarxes Expresnet o altres de mercat.

Finalment es mostrarà les capacitats dels programaris de software lliure com el JMRI o RocRail per tal de gestionar una maqueta amb components de tecnologia Arduino o mixtes.

Per tal de veure les diferents possibilitats de comunicar informació a aquests programaris, s'analitzaran les possibilitats d'utilitzar sistemes de retroalimentació com el s88 o fer-ho directament des de Arduino.

La conferència anirà a càrrec de:

- Josep Maria Rovira i Ragué, enginyer Industrial
Dates: Dijous, 21 de febrer de 2019
Horari: A les 18.30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona.
  Període inscripció tancat

Places limitades. Pot fer la reserva utilitzant la inscripció online o trucant per telèfon a la Demarcació/Delegació on es realitza l'acte/jornada.