Club de Lectura "La mort a Venècia" de Thomas Mann

Comissió: Comissió de Cultura
Descripció: Us proposem participar en el Club de Lectura dels Enginyers. És una activitat cultural en què ens reunirem un cop al mes i comentarem un llibre que tots haurem llegit. Parlarem dels valors literaris de l'obra, del context històric, de l'autor, del tema, de la tècnica literària. Cada sessió durarà una hora i quart aproximadament. Hi assistirem fins a 25 persones. La xerrada serà conduïda per un especialista en literatura. Llegirem llibres de la literatura universal, d'autors catalans, castellans i estrangers, autors i autores, clàssics i moderns, llibres de ficció i de no-ficció. Serà una trobada cultural i literària, en què compartirem la nostra experiència lectora, tot allò que ens susciti el llibre que haurem llegit. Animeu-vos-hi! Farem la primera sessió a l'abril!

Els llibres els poden aconseguir els participants per adquisició o préstec d¿una biblioteca. El conductor de les sessions facilitarà cada mes als participants una fitxa informativa del llibre del mes següent.

Conductor de les sessions: Pere Guixà, Filòleg i Escriptor

Horari de les sessions: Segons dimecres de cada mes, a les 11 h

Número màxim de participants: 25

Preu del curs pels col·legiats: 60 Euros
Preu del curs pels no col·legiats: 80 Euros


Organitza: Comissió de Cultura
Dates: Dimecres, 9 de gener de 2019
Horari: A les 11 h a la seu dels EIC
Preu: Preu del curs pels associats/col·legiats: 60 Euros
Preu del curs pels no associats/col·legiats: 80 Euros
  Període inscripció tancat

Places limitades. Pot fer la reserva utilitzant la inscripció online o trucant per telèfon a la Demarcació/Delegació on es realitza l'acte/jornada.