Reflexió per a un nou impuls del 22@

Comissió: Actes Corporatius
Descripció: El projecte 22@ va ser impulsat l'any 2000 per l'Ajuntament de Barcelona i va comptar amb el suport de totes les forces polítiques i socials, i amb una positiva i entusiasta resposta d'empreses i institucions. Hi ha un consens força generalitzat en que els resultats després de 18 anys, han estat molt positius en tots els aspectes per a la nostra ciutat.

En aquest context, un grup de professionals i persones vinculades al món empresarial han considerat que probablement ha arribat el moment de repensar el projecte amb l'objectiu de fer algunes propostes que permetin donar-li un nou impuls fins a completar la transformació dels espais encara pendents de desenvolupament, tot considerant els canvis profunds que en alguns aspectes s'han produït en aquests divuit anys. El resultat d'aquesta primera reflexió és un document que s'entregarà a tots els assistents.

En aquest marc, l'AIEC acull a un grup de professionals per tal de debatre les propostes que consten en el document que han elaborat i d'altres propostes que es puguin afegir.

Programa
- Benvinguda a càrrec de Jordi Renom, president de l'AEIC
- Presentació del document a càrrec de Ramon Garcia Bragado, Oriol Clos i Miquel Barceló
- Debat

Dates: Dimarts, 29 de maig de 2018
Horari: A les 19 h a la seu dels EIC
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Reflexió per a un nou impuls del 22@

Descripció:
Reflexió per a un nou impuls del 22@