Tast d'oli i conferència sobre els paràmetres que defineixen la qualitat d'un oli d'oliva
Comissió: | Viu l'Associació |
Descripció: | PLACES EXHAURIDES !! L'oli d'oliva a més de ser un producte alimentari amb una excepcional riquesa nutricional, aromàtica i gustativa; també posseeix enormes propietats saludables. És un element bàsic en la dieta mediterrània, considerada com a patrimoni de la humanitat. L'oli verge extra (AVOE) és la màxima representació de l'oli d'oliva. En aquesta jornada tècnica presentarem la metodologia que permet un coneixement de la qualitat i el valor afegit del producte perquè els consumidors valorin la seva excel·lència. També parlarem d'alguns projectes de recuperació de varietats tradicionals d'oliveres de gran qualitat. 18.30h - Francesc Sagalés: Salutació L'oli d'oliva una tradició en la cultura del nostre país 18.40h - Ramon Espígol: Projecte de recuperació de varietat tradicionals d'oliveres. Paràmetres de qualitat dels olis de oliva 19.15h - Juan Manuel Romero : Propietats saludables de l'AVOE, estudi PREDIMED 19.30h - Ramon Espígol: Tast en plat i Tast en copa 20.10h - Fi de la Jornada GRATUÏT |
Dates: | Dimecres, 13 de juny de 2018 |
Horari: | A les 18.30 hores a la Sala Polivalent, Via Laietana, 39, 3r planta. |
Inscripcions: | Període inscripció tancat |
Places limitades. |