Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:
Pedro Nueno, President de CEIBS (China Europe International Business School).
Avui ens parlarà un company amb una extensa i valuosa trajectòria professional en el camp de la docència, concretament de l'empresarial de la qual és un referent mundial.
És Enginyer Industrial i Arquitecte Tècnic per la UPC. Doctor of Busness Administration per la Universitat de Harvard.

És professor d'Iniciativa Emprenedora a l'IESE, donant cursos sobre temes relacionats amb la innovació, la creació i direcció d¿empreses. Va fundar, i actualment és President, la CEIBS (China Europe International Business School, escola de direcció d¿empreses líder a Àsia amb campus a Shangai, Beijing, Shenzhen, Accra i Zurich. És titular de la Càtedra Chengwei Ventures on Entrepreneurship. Des de l'any 2005 fins el 2011 va formar part del Consell de l'Harvard Business School, anomenat per l'Office of Governing Boards of Harvard University. Ha estat membre del Consell d'Administració de moltes empreses d¿Espanya, Estats Units i altres països, actualment de quatre empreses i de dues institucions sense ànim de lucre.

Va fundar FINAVES a l'any 2000, Societat de Capital Risc vinculada a l'IESE, la qual ha impulsat més de 40 empreses innovadores amb més de 3000 llocs de treball directe. Va estar el seu President des de la seva fundació fins l'any 2010.

Ha rebut les següents distincions: Encomienda de Número al Mérito Civil, Creu de Sant Jordi (2003), Silver and Golden Magnolia Award (Govern de Sanghai, 2007), Friendship Award (Govern de la R.P. de China, 2009), Outstanding Contribution Award (Govern de la R.P de China, 2014), Encomienda de Número de la Orden de Isabel la Católica (2015).

És autor de 19 llibres traduïts a diferents idiomes, sobre temes de reestructuració, innovació i iniciativa emprenedora. També ha publicat nombrosos articles en diverses revistes i documents de investigació. És columnista dominical de La Vanguardia.
Dates: Dimarts, 24 d'abril de 2018
Horari: A les 10 h a la seu dels EIC
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Ponència Sr. Roqueta