Tercer Informe del Canvi Climàtic a Catalunya

Comissió: Comissió Medi Ambient
Descripció: El Tercer informe sobre el canvi climàtic a Catalunya (TICCC) analitza l'estat del clima i la seva evolució recent i futura a Catalunya, tant des del punt de vista de les seves bases científiques com en relació als sistemes naturals i humans.

Es tracta d'un informe independent des del punt de vista científic, d'abast català (amb les necessàries referències al context global i europeu), i que té una voluntat de màxima cobertura temàtica i de servei als diversos actors del país.

És la tercera edició d'un informe que va néixer l'any 2005 per regionalitzar les anàlisis i projeccions fetes, a escala mundial i europea, per institucions com el Grup Intergovernamental d'Experts sobre Canvi Climàtic (IPCC) de Nacions Unides o l'Agència Europea del Medi Ambient.

Aquesta presentació ha estat organitzada per la Comissió de Medi Ambient del Col·legi d¿Enginyers Industrials de Catalunya, el Col·legi d¿Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, l¿Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs, el Col·legi Oficial de Químics de Catalunya, i el Col·legi d¿Ambientòlegs de Catalunya, amb la col·laboració del Consell Assessor del Desenvolupament Sostenible (CADS), el Departament de Territori i Sostenibilitat i l¿Institut d¿Estudis Catalans.


Veure programa
Dates: Dijous, 2 de març de 2017.
Horari: A les 16.30 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta. Barcelona.
  Període inscripció tancat

Places limitades. Pot fer la reserva utilitzant la inscripció online o trucant per telèfon a la Demarcació/Delegació on es realitza l'acte/jornada.

Document Descripció
Ponència Ponència Sr. Àlvar Feliu i Sr Jaume Josa i Pons
Ponència Ponències: Agustín Sánchez-Arcilla, Vicente Gràcia, Joan Pau Sierra, Manuel García-León i César Mösso
Ponència Autors: Javier Martín Vide (UB Grup de Climatologia), Marc Prohom i Muntsa Busto (SMC)
Ponència Ponència Sr. Francesc Robusté i Miquel A. Estrada

Tercer Informe del Canvi Climàtic a Catalunya

Descripció:
Tercer Informe del Canvi Climàtic a Catalunya