Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Antoni Piera, ex Directiu Corporatiu del GRUP AGBAR.

Avui ens parlarà un company amb una àmplia experiència professional al sector de l'aigua, tant en el món empresarial com en l'associatiu.

Enginyer Industrial per l'ETSEIB, especialitat Tècniques Energètiques, diplomat en Enginyeria Sanitària per la UPB i PDG pel IESE.

De març 1968 a febrer de 1969 va treballar com enginyer de l'Oficina Tècnica de SAUR (filial d'Aigües de Barcelona). Des de març 1969 a juny de 1976 va ocupar diversos càrrecs directius a SOREA (també filial d'Aigües de Barcelona), com els d'adjunt a la Direcció d'Explotació, director d'Explotació i Regional. Al juliol de 1976 va ingressar a la Societat General d'Aigües de Barcelona com a Cap del Servei d'Abonats, càrrec que va ocupar fins setembre de 1984. Des d'octubre de 1984 fins desembre de 1989 va ser Sotsdirector Comercial, exercint després de director comercial fins l'abril de 2000. De maig 2000 a juliol de 2002 va ocupar el càrrec de director de Serveis Generals del Grup Agbar del qual va ser director corporatiu de Patrimoni i Regulació des d'agost 2002 fins a gener de 2005. Ha estat representant d'Aigües de Barcelona a diverses empreses del Grup Agbar: President de MERISSA, Vicepresident de Mina Pública de Aguas de Terrassa, Administrador Únic d'Agbar Global Market i Conseller de deu companyies.

En la faceta associativa, ha sigut President de l' "Agrupació de Serveis d'Aigües de Catalunya" (ASAC) des d'abril 1991 fins setembre 2004 (nomenat President d'Honor).

Membre de la Junta d'Aigües de Catalunya en representació de l'ASAC, membre de la Junta de Govern de la "Asociación Española de Empresas Gestoras de Abastecimiento de Aguas" en representació d'Aigües de Barcelona i membre del Comité de Direcció de la "Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento", en representació de l'ASAC, de la qual n'és Membre d'Honor.
Dates: Dimarts, 24 de gener de 2017
Horari: A les 10.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta. Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.