Tast de vins de Jerez - PLACES EXHAURIDES
| Comissió: | Comissió de Cultura |
| Descripció: | Amb la col·laboració de la bodega Gonzalez Byass tindrem l'ocasió de fer un monogràfic de vins de Jerez. Degustar finos, amontillados, palo cortado, crem, i olorosos presentat amb nou diferents tasts: Mosto, Sobretabla, Tio Pepe, Del Duque, Apóstoles, Matusalem, Noé, Alfonso i un altre sobretabla. Tindrem ocasió de conèixer i distingir "las cepas Palomino i Pedro Ximenez". Són un conjunt de qualitats elaborades de forma quasi artesanal, amb olors i gustos als que no estem acostumats. - Cavas Vilarnau, ens donarà la benvinguda amb una copa de cava rosat. Hi intervindran: - Eugeni Brotons, cap de desenvolupament de producte de l'empresa Gonzalez Byass - Joan-Enric Vidiella, enginyer industrial, tècnic en l'art del tast i coordinador de l'acte Places limitades als 30 primers inscrits. |
| Dates: | |
| Horari: | A les 18:30 hores, a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, Barcelona |
| Preu: | Preu: 10 euros |
| Inscripcions: | Període inscripció tancat |
|
Places limitades. |
|
