Tast i degustació de vins i productes de la Terra Alta
| Comissió: | Comissió de Cultura |
| Descripció: | La garnatxa de la Terra Alta és coneguda arreu del món. En aquest tast la coneixerem sola i junt amb macabeu, ull de llebre, moscatell, syrah, cabernet i merlot. Hi haurà dues qualitats de garnatxa blanca, una jove i l'altra envellida com un "gran reserva" S'acompanyarà el tast amb ametlles llargueta i marcona, neula d'hòstia i pastissets. Tindrem l'oportunitat de conèixer un vi ranci de Batea molt especial i l'aiguardent de Prat de Compte. Hi intervindran: · Joan-Enric Vidiella, tècnic en l'art del tast i coordinador de l'acte amb la col·laboració de Pere Rams, company enginyer i representant del Celler Batea. |
| Dates: | dimecres, 1 de juny de 2011 |
| Horari: | A les 19.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona |
| Preu: | 10 euros |
| Inscripcions: | Període inscripció tancat |
|
Places limitades. |
|
