Tast i degustació de vins i productes de la Terra Alta

Comissió: Comissió de Cultura
Descripció: La garnatxa de la Terra Alta és coneguda arreu del món. En aquest tast la coneixerem sola i junt amb macabeu, ull de llebre, moscatell, syrah, cabernet i merlot. Hi haurà dues qualitats de garnatxa blanca, una jove i l'altra envellida com un "gran reserva"

S'acompanyarà el tast amb ametlles llargueta i marcona, neula d'hòstia i pastissets. Tindrem l'oportunitat de conèixer un vi ranci de Batea molt especial i l'aiguardent de Prat de Compte.

Hi intervindran:

· Joan-Enric Vidiella, tècnic en l'art del tast i coordinador de l'acte amb la col·laboració de Pere Rams, company enginyer i representant del Celler Batea.
Dates: dimecres, 1 de juny de 2011
Horari: A les 19.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona
Preu: 10 euros
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.