Tast de fumats: peixos i formatges - PLACES EXHAURIDES

Comissió: Comissió de Cultura
Descripció: La finalitat d’aquesta activitat és conèixer la importància de la tècnica
dels fumats i saber apreciar les seves característiques i valors. Es farà el
tast d’un formatge gallec i d’un basc; també es degustarà la truita de riu,
l’esturió, el bacallà i el salmó salvatge i el de piscifactoria. Comptem amb
la col·laboració de la marca Royal, Caviar Nacarii i Cal&Ter.
Per neutralitzar els sabors es gaudirà d’un vi excepcional de Sud-àfrica
amb aromes de fumat i d’un vodka únic fet de la destil·lació del vi,
col·laboració especial de Franck de Graeve de Los Vinos del Mundo.
Preu: 15 euros
Places limitades als 40 primers inscrits

Hi intervindrà:
· Joan-Enric Vidiella, tècnic en l’art del tast i coordinador de l’acte,
amb la col·laboració del Director General Sr. Joan Ignaci Monfort de l'empresa Copesco & Sefrisa, SA.
Dates: dilluns, 14 de març de 2011
Horari: A les 19:00h, a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 1ª planta, Barcelona
Preu: 15 euros
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.