Tast de fumats: peixos i formatges - PLACES EXHAURIDES
| Comissió: | Comissió de Cultura |
| Descripció: | La finalitat daquesta activitat és conèixer la importància de la tècnica dels fumats i saber apreciar les seves característiques i valors. Es farà el tast dun formatge gallec i dun basc; també es degustarà la truita de riu, lesturió, el bacallà i el salmó salvatge i el de piscifactoria. Comptem amb la col·laboració de la marca Royal, Caviar Nacarii i Cal&Ter. Per neutralitzar els sabors es gaudirà dun vi excepcional de Sud-àfrica amb aromes de fumat i dun vodka únic fet de la destil·lació del vi, col·laboració especial de Franck de Graeve de Los Vinos del Mundo. Preu: 15 euros Places limitades als 40 primers inscrits Hi intervindrà: · Joan-Enric Vidiella, tècnic en lart del tast i coordinador de lacte, amb la col·laboració del Director General Sr. Joan Ignaci Monfort de l'empresa Copesco & Sefrisa, SA. |
| Dates: | dilluns, 14 de març de 2011 |
| Horari: | A les 19:00h, a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 1ª planta, Barcelona |
| Preu: | 15 euros |
| Inscripcions: | Període inscripció tancat |
|
Places limitades. |
|
