Tast de caviar Nacarii i ous de peixos elaborats - PLACES EXHAURIDES

Comissió: Comissió de Cultura
Descripció: En aquesta sessió es vol donar a conèixer les excel·lències del caviar i explicar el perquè d’aquestes qualitats.
A la primera part es farà el tast d’ous de truita, salmó i altres peixos amb la col·laboració de l’empresa Caltres. Després tastarem el caviar Nacarii, col·laborador de l’acte, amb les dues especialitats: madur i fresc.
Hi intervindrà:
· Joan-Enric Vidiella, tècnic en l’art del tast i coordinador de l’acte, amb
la col·laboració de Sara Morales, especialista en caviar i que pertany a la
piscifactoria d’esturió de Les de la Vall d’Aran.
Places limitades als 30 primers inscrits (no ampliable).
Preu: 20 euro
Dates: dilluns, 20 de desembre de 2010
Horari: A les 19:00h, a la seu social dels EIC, Via Laietana, 30, 1ª planta, Barcelona
Preu: 20,00 EUROS
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.