Tast de caviar Nacarii i ous de peixos elaborats - PLACES EXHAURIDES
| Comissió: | Comissió de Cultura |
| Descripció: | En aquesta sessió es vol donar a conèixer les excel·lències del caviar i explicar el perquè daquestes qualitats. A la primera part es farà el tast dous de truita, salmó i altres peixos amb la col·laboració de lempresa Caltres. Després tastarem el caviar Nacarii, col·laborador de lacte, amb les dues especialitats: madur i fresc. Hi intervindrà: · Joan-Enric Vidiella, tècnic en lart del tast i coordinador de lacte, amb la col·laboració de Sara Morales, especialista en caviar i que pertany a la piscifactoria desturió de Les de la Vall dAran. Places limitades als 30 primers inscrits (no ampliable). Preu: 20 euro |
| Dates: | dilluns, 20 de desembre de 2010 |
| Horari: | A les 19:00h, a la seu social dels EIC, Via Laietana, 30, 1ª planta, Barcelona |
| Preu: | 20,00 EUROS |
| Inscripcions: | Període inscripció tancat |
|
Places limitades. |
|
