Experiències en seguretat-qualitat alimentaria de la producció primària -cadena logística- fins al processament final (Horeca)

Comissió: Comissió Gestió Empresarial: Grup de Treball Qualitat
Descripció: Entre el 2004 i 2010 les entitats que processen aliments han hagut de fer un procés d'adaptació important envers la qualitat i seguretat alimentària dels productes elaborats. Encara que ja existia reglamentació que obligava a les entitats processadores d'aliments a tenir implantat un sistema de seguretat alimentària, anomenat APPCC (anàlisi de perills i punts crítics de control), es va reforçar amb els reglaments CE- 852/2004 i el El CE-854/2004 (fer auditories externes del sistema appcc als establiments referenciats per part de l'Administració Pública Sanitària).
A part de l'Administració Pública Sanitària (Institut IAS), intervindran diferents actors de la cadena alimentaria.
- Elaboradors d'aliments (productor de l'aliment)
- Entitats col·laboradores que intervenen en la cadena logística internacional de l'aliment; Magatzemistes-distribuïdor.
- P.I.F. Punt d'inspecció fronterer -Ministeri Sanitat- al PORT DE BARCELONA .
- Processament final-Horeca (hotels, Càterings-Restaurants, menjadors col·lectius, hospitals,...) .
Dates: Dimecres, 15 de desembre de 2010
Horari: A les 9:15h, a la seu dels EIC, VIa Laietana, 39, 5ª planta, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.