Tast i degustació de formatges catalans - Exhaurides

Comissió: Comissió de Cultura
Descripció: Amb aquesta nova sessió de tast es volen oferir nous coneixements del formatge i gaudir de la part lúdica d'aquest producte tan arrelat a la dieta mediterrània.
Es tractarà de l'origen del formatge, l'elaboració i la conservació, la lectura de l'etiqueta, i la influència i les diferències de les llets de vaca, ovella, cabra i búfala. S'aprendrà a apreciar els formatges per la vista, el tacte, l'aroma i el gust. Es farà la neutralització del gust amb vins adequats.
Hi intervindrà:
· Joan-Enric Vidiella, tècnic en l’art del tast i coordinador de l’acte, amb la col·laboració de Josep Cuixart, propietari i tècnic de la fàbrica de formatges
Can Pujol de Vallromanes.
Preu: 10 euros (IVA inclòs)
Lloc: seu dels EIC (Via Laietana 39, Barcelona)
Nota: Qualsevol anul·lació amb una antelació inferior a 48 hores tindrà un càrrec del 50% del curs.
Places limitades als 30 primers inscrits
Dates: dijous, 21 d'octubre de 2010
Horari: A les 19:00 h a la seu social dels EIC, 1ª planta, Barcelona
Preu: 10,00 EUROS
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.