Tast i degustació de formatges catalans - Exhaurides
| Comissió: | Comissió de Cultura |
| Descripció: | Amb aquesta nova sessió de tast es volen oferir nous coneixements del formatge i gaudir de la part lúdica d'aquest producte tan arrelat a la dieta mediterrània. Es tractarà de l'origen del formatge, l'elaboració i la conservació, la lectura de l'etiqueta, i la influència i les diferències de les llets de vaca, ovella, cabra i búfala. S'aprendrà a apreciar els formatges per la vista, el tacte, l'aroma i el gust. Es farà la neutralització del gust amb vins adequats. Hi intervindrà: · Joan-Enric Vidiella, tècnic en lart del tast i coordinador de lacte, amb la col·laboració de Josep Cuixart, propietari i tècnic de la fàbrica de formatges Can Pujol de Vallromanes. Preu: 10 euros (IVA inclòs) Lloc: seu dels EIC (Via Laietana 39, Barcelona) Nota: Qualsevol anul·lació amb una antelació inferior a 48 hores tindrà un càrrec del 50% del curs. Places limitades als 30 primers inscrits |
| Dates: | dijous, 21 d'octubre de 2010 |
| Horari: | A les 19:00 h a la seu social dels EIC, 1ª planta, Barcelona |
| Preu: | 10,00 EUROS |
| Inscripcions: | Període inscripció tancat |
|
Places limitades. |
|
