Tast d'Olis
Comissió: | Comissió de Cultura |
Descripció: | Com conèixer les diverses calitats dels olis d'oliva, apreciar les seves qualitats i disfrutar més de la seva degustació i de la influència en la salut. Catalunya té el reconeixement internacional del millor oli d'oliva. Creiem que és important el seu coneixement a nivell tècnic i gustatiu, en especial de la seves 5 denominacions d'origen, i així com comparar-lo amb l'oli d'oliva picual que és el de més gran producció a Espanya. S'ha fet indispensable pels grans cuiners la selecció i elecció dels millors olis d'oliva, lo que fa que la cata d'oli s'hagi convertit en una practica generalitzada per poder oferir el millor producte en el millor restaurant. La sessió es desenvoluparà com s'hi fos una cata professional amb les corresponents copes de cata especials per oli i la possibilitat d'omplir la seva fitxa. Els assistents seran obsequiats amb un cistellet, amb 5 botelles de ¼ de litre de les denominacions d'origen de Catalunya, cortesia del Consell Regulador. A Espanya es comercialitzen mes de mil marques d'oli, i esperem que els assistents, sabran després d'aquesta cata distingir-los i escollir lo millor. Aquest acte serà possible gràcies a la col·laboració del: -Joan Segura Segura, president del Consell Regulador de les Garrigues -Pilar Pardell Pons, secretària del Consell Regulador i tastadora professional -El company Joan-Enric Vidiella, tècnic en l'art de la cata, que farà la coordinació de l'acte. |
Dates: | Dilluns, 15 de març de 2010 |
Horari: | A les 19.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona. |
Preu: | 5 |
Inscripcions: | Període inscripció tancat |
Places limitades. |