PresidentMarcos Serra

Comitè ExecutiuJoaquim Puiggròs, Vanessa Rodríguez, Joaquin Rubio  

 

Missió

Volem aportar a la societat la nostra visió del lideratge de les organitzacions, a partir de l’experiència personal i del diàleg entre enginyers i enginyeres amb experiència en posicions directives.

Impulsar la transformació de les organitzacions a través de les persones.

Entenem el lideratge com una actitud dins de l'organització o de la societat, més que no pas com una qualitat personal del líder.

 

Temes d'interès

  1. Lideratge humà
  2. Lideratge transformador
  3. Lideratge sostenible

 

Beneficis de formar part del GT

  • Contribuir a detectar les necessitats dels enginyers i enginyeres en aquest àmbit.
  • Contribuir a proposar eines per donar respostes a aquestes necessitats/inquietuds.
  • Contribuir a fer aportacions d'interès per a la Societat i generar debat.
  • Aportar la nostra experiència i visió personal, però sobretot procurar fer de pont, de nexes d’unió.
  • Valors intrínsecs: innovació, treball en equip, eficiència, progrés (transformació del món en benefici de la qualitat de vida de les persones).

 

Qui pot formar part del GT?

Enginyers i enginyeres en posicions de lideratge i transformació de les organitzacions: Propietaris/es d'empreses, Directors/es Generals, Directors/es Funcionals amb comandament sobre persones, Directors/es de RRHH o de Transformació.

FORMULARI INSCRIPCIÓ

Per formar part de la comissió s’ha d’estar associat i/o col·legiat i s’ha d´omplir el formulari d´inscripció indicant els grups de treball en els que s´està interessat en participar. Els interessats en participar a la comissió poden participar d’un o més grups de treball i han de ser prèviament acceptats per part de la presidencia de la comissió i dels presidents de grup de treball per assegurar que puguin aportar dintre del grup de treball amb la seva experiència professional.

 

 

Necessites més informació?

 

Contactar