TEMES D'INTERÈS

El Grup de Treball es va crear el 21 de setembre de 1995 i està en funcionament des del 13 de novembre de 1995. Està format bàsicament per:

  • Tècnics de qualitat (directors de qualitat / medi ambient)
  • Certificadors de qualitat
  • Consultors de qualitat i gestió d'empresa
  • Controllers / Adjunts a direcció / Directors d'empresa

 

OBJECTIUS

Els objectius del Grup de Treball de Gestió de la Qualitat són l'intercanvi d'experiències entre professionals de l'àrea de qualitat i l'organització de jornades tècniques per difondre experiències en l'àmbit de la qualitat.

- Funcionament: El funcionament es centra en la realització d'aproximadament una reunió mensual que està programada per al segon dilluns de cada mes a les 18.30 h.

- Tipus d'actes i activitats: Els actes que es realitzen són els següents:

Sessió tècnica de debat: en la que generalment un membre o convidat fa un petit monogràfic sobre un tema concret relacionat amb l´àrea de la gestió de qualitat, desrpés s'estableix un debat amb l'aportació dels diferents punts de vista dels assistents.
Sessions ordinàries: principalment són dedicades a la planificació d'actes, així com l'intercanvi de notícies recents en el món de la qualitat i la gestió. A més, es dediquen uns quinze minuts a l'intercanvi de notícies, llibres nous d'interès, documents i articles tècnics apareguts en revistes o premsa, seminaris, congressos de qualitat...
Jornades tècniques: Es programa una jornada a l'any
Publicació de documents tècnics: relacionats amb els punts anteriors.

 

DIRECCIÓ DELS GRUPS

  • Iñaki Gras

 

 

ÀREES TEMÀTIQUES I DE TREBALL

 

Necessites més informació?

 

Contactar