Els EIC celebren la Diada de l'Enginyer 2015

El Col·legi i l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC/COEIC) han celebrat un any més la Diada en una edició centrada en les profunditats del mar. Aquesta tradicional trobada anual dels Enginyers Industrials de Catalunya es consolida un any més com un punt de trobada per al col·lectiu i com un reconeixement a la professió. 

El Museu Marítim de Barcelona ha sigut l'escenari escollit per a la celebració. Els periodistes Oriol Nolis i Màbel Martí han conduit l’acte, presidit pel Molt Honorable President Artur Mas, el degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya Jordi Guix, i el president de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya Jordi Renom. Les emblemàtiques Drassanes de Barcelona han acollit a 600 assistents.

El moment més esperat de la nit ha arribat amb l’entrega del Premi Reconeixement Institucional i el Premi Trajectòria Professional. El Molt Honorable President de la Generalitat Artur Mas ha fet l’entrega del guardó al reconeixement institucional al Centre Tècnic de Nissan per la seva alta tecnificació com a un dels principals centres de desenvolupament de vehicles lleugers. Frank Tores, director general, ha recollit el premi. Acte seguit, Artur Mas ha entregat el reconeixement a la trajectòria professional a Jordi Gallardo i Ballart, enginyer industrial i president de Laboratoris Almirall, pel seu esperit emprenedor i per ser un dels responsables d’haver creat el primer laboratori de capital espanyol conegut mundialment.

L’esdeveniment ha comptat amb música del compositor i pianista David Pradas i que amb el títol Sò de mar, ha combinat piano en directe, dansa i  videoprojeccions interactives. L’espectacle evocava el món del mar, eix temàtic de la jornada.

Si vols conèixer tots els guardonats de la nit, descarrega't la nota de premsa.

Necessites més informació?