Diada 2006 Una nit de cinema

El passat 2 de juny l'Associació i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya van celebrar la seva tradicional "Diada de l´Enginyer" amb el corresponent lliurament de premis d'enginyeria als projectes i professionals més destacats.

La Diada de l’Enginyer del 2006 va tenir lloc a la magnífica Sala Oval del Palau Nacional, on es van reunir més de vuit-centes persones, entre autoritats, enginyers i acompanyants. Com no podia ser d’una altra manera, la Diada va estar marcada per la festivitat, l’ambient de companyonia i, aquesta vegada, també per una ambientació cinematogràfica que va fer les delícies de tots els assistents. Per això, talment com si d’una nit d’Oscars es tractés, tots els enginyers i acompanyants van passar per la catifa vermella abans de prendre seient.
En un acte conduït per l’actor Sergi Mateu i ambientat en el món del cinema, aquest any els premis lliurats van ser el Premi a la Creativitat, amb les modalitats de Noves Tecnologies i Construcció (l’Industrial va quedar desert); el Premi Creativitat per a Joves o Projectes Final de Carrera; les Beques per a Tesis Doctorals; el Premi Serrat i Bonastre de Periodisme, amb les modalitats d’Agències, Ràdio i Televisió; el Premi Reconeixement Institucional; i, finalment, el Premi Trajectòria Professional.

Amb la presència d’Antoni Castells i Oliveres, conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Joan Vallvé i Ribera, president de l’Associació dels EIC, i Antoni Llardén i Carratalá, degà del Col·legi dels EIC, la celebració va combinar les intervencions de les autoritats i dels jurats de cada premi amb l’animació teatral cinematogràfica.

Necessites més informació?