Registre certificadors eficiència energètica d'edificis

Us informem que el certificat d’eficiència energètica és exigible en els contractes de compravenda o arrendament celebrats des de l' 01/06/13, segons estableix el RD 235/2013, pel qual s'aprova el procediment bàsic per a la certificació de l'eficiència energètica dels edificis. 

L'ICAEN (Institut Català d'Energia), és l'organisme encarregat de gestionar la certificació d'eficiència energètica d'edificis a Catalunya i va elaborar el procediment de certificació d'eficiència energètica d'edificis, el qual entre d'altres coses, descriu qui pot subscriure el certificat d'eficiència energètica. Per tal de facilitar a la societat el procés de certificació, l'ICAEN ha creat un registre de tècnics als quals es pot sol·licitar aquest servei. 

Si necessiteu un enginyer que realitzi el certificat d'eficiència energètica del vostre edifici o habitatge podeu consultar el llistat següent, on es pot realitzar un filtre per poblacions i altres camps de cerca. 

Registre Enginyers/es Certificació Energètica

Enllaç web ICAEN

Si ets enginyer col·legiat o associat i tens interès en ser inclòs en el Registre et demanem que enviïs aquest formulari amb tots els camps emplenats (els de color gris són opcionals) a l'adreça electrònica info@coneixement.eic.cat. Més informació del RD 235/2013 i enllaços d'interès.

Necessites més informació?

Contactar