Visita tècnica a bon Àrea. Espais logístics
Descripció: bonÀrea desenvolupa totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris.
Des de 1959 ha anat integrat verticalment totes les activitats per tal de tancar el cicle productiu complet. Actualment duu a terme tots els processos, des del naixement de les aus i el bestiar, passant per la fabricació dels pinsos, la cria i engreix dels animals, el sacrifici, la transformació i l'elaboració dels productes fins a la seva distribució i la venda directa.

Les característiques de les seves instal·lacions logístiques són:
- La superfície destinada a la logística interna a Guissona és de 53.500 m2, a part d'altres centres a prop de Barcelona i de Saragossa amb una 140.000 m2 més
- Disposa de 120 molls de càrrega/descàrrega a Guissona i uns 160 als altres centres
- La seva flota consta de 254 PLS (transport d'animals), 75 furgonetes, 80 camions de repartiment i 10 tràilers
- Des de Guissona es realitzen 500 expedicions diàries
- En quant a l'equip humà dedicat a la logística interna, a la de distribució i manteniment, entre propis i subcontractats, és de uns 760 operaris. Als altres centres disposa d'uns 200 operaris més.

Donarà la benvinguda al grup el director general de bon Àrea, Jaume Alsina, que ens donarà l'explicació de la seva logística..

Detalls visita:
- Hora inici de la visita a Guissona: 11 h
- Adreça: Traspalau, 8, Guissona (Lleida)
- Dinar gratuït, gentilesa de bon Àrea

Si hi hagués més de 40 inscrits de l'àrea de Barcelona s'organitzarà un viatge en autocar. L'autocar sortiria de Barcelona a les 9:00 h de plaça Tetuan, 24. Parada a Francesc Macià (Bar Sandor) a les 9.15 h. el preu de l'autocar seria d'uns 15 euros, aproximadament.


Places limitades.
Visita exclusiva per a associats/col·legiats.

Es respectarà l'ordre d'inscripció.

INSCRIPCIONS TANCADES. Si estàs interessat en assistir i ets associat/col·legiat, escriu un correu a reserves@serveis.eic.cat.

Visita organitzada per la Comissió de Logística.
Dates: 08/02/2024