Presentació institucional del PDUM
Descripció: Presentació institucional del Pla director urbanístic metropolità i de la funció dels Col·legis Professionals i aproximació temàtica al PDUM

Sessió inaugural de les sessions explicatives del Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM) organitzades entre la Comissió Intercol·legial de Territori i Urbanisme i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquesta jornada, que és presencial, té caire global i holístic i constarà de dues parts. Una primera de presentació general del Pla de la mà de Xavier Mariño (Director de l'ADPU de l'AMB) i Mireia Peris (Cap al Servei de redacció del Pla director de l'AMB), i la visió del Pla d'Anna Comellas i Pere Macias.

I la segona, d'aproximació temàtica al PDUM per mitjà de diàlegs creuats entre l'Equip redactor del Pla i representants dels diferents Col·legis Professionals integrats a la CITU (Advocats, Arquitectes, Economistes, Enginyers de camins i Enginyers industrials), seguida d'intervencions de la fila zero i debat obert.

La jornada tindrà lloc el proper dimarts 19 de setembre, a l'auditori de la Universitat Pompeu Fabra (UPF - Balmes Building, C/ de Balmes, 132, 134, 08008 Barcelona) de 9:30 a 13:30.

Podeu consultar el programa complet i inscriure-us al següent enllaç aquí(per assistir a la jornada és necessari inscriure's-hi prèviament).

Així mateix, us recordem que es celebraran cinc jornades més a la seus dels diferents col·legis professionals, i amb un enfoc més especialitzat: metabolisme urbà i impuls de la infraestructura verda (Col·legi d'Enginyers Industrials); habitatge i activitat econòmica (Col·legi d'Economistes); mobilitat i infraestructures del transport (Col·legi de Camins), aspectes claus de la normativa (Col·legi d'Advocats) i síntesi de tot allò exposat a les sessions anteriors (Col·legi d'Arquitectes). Trobareu tota la informació aquí.

Consulta la resta de sessions aquí.

Organitza la Comissió Intercol·legial de Territori i Urbanisme i Àrea Metropolitana de Barcelona
Dates: 19/09/2023