Caldes de Montbui: Aigua i Patrimoni Industrial
Descripció: Després de recollir el grup als dos punts de trobada ens dirigirem a Caldes de Montbui on visitarem la Fàbrica "Pastes Sanmartí", on veurem i ens explicaran el funcionament de la maquinària, la història de l'empresa amb més de cent anys, el procés de fabricació i assecadors.

A continuació farem un recorregut amb visita guiada per les antigues Termes Romanes, la famosa Font del Lleó de Caldes, el menjador modernista de l'antic balneari de Can Rius, safareig termal de la Portalera, on encara avui dia es va a rentar la roba, el safareig termal dels Malalta i el Molí de l'Esclop.

Dinarem a les Termes Victorià i a la tarda, un cop recuperades les forces, visitarem el Museu Sagalès de cotxes i autocars antics i l'emblemàtic edifici de l'antiga Fàbrica de la Llana, de principis de 1900. Espai totalment reformat i convertit en un espai versàtil, que conserva elements modernistes.

Programa de la sortida:
8:00 - 8:30 h Recollides del grup des de la Plaça Francesc Macià de Barcelona i l'Hotel Don Cándido de Terrassa.
18:30 - 19:00 h Tornada a Terrassa i Barcelona

Recorregut coordinat per Ramon Prat, enginyer industrial soci de l'AMCTAIC.

Inclou: Visites guiades, transport, dinar i assegurança.

Més informació

Per inscripcions i més informació cal trucar als telèfons de l'AMCTAIC 93 780 37 87 - 638 320 070, o bé enviar un correu electrònic a secretaria@amctaic.org
Dates: 22/09/2023