Mou-te per l'Esclerosi Múltiple al Circuit de Barcelona-Catalunya
Descripció: Benvolgut/da company/a,

Vols passar un dia en família, col·laborant amb les persones malaltes d'Esclerosi Múltiple (EM) i practicant un dels teus esports preferits?

Vine el diumenge 30 d'abril de 2023 al Circuit de Barcelona-Catalunya a l'esdeveniment MOU-TE PER l'ESCLEROSI MÚLTIPLE organitzat per la FEM (Fundació Esclerosi Múltiple).

Hi haurà curses d'atletisme, de bicicletes, de patins i elèctrica (bici elèctrica, patinet elèctric ...). Podràs participar en més d'una cursa i hi haurà activitats pels més petits perquè ells també seran protagonistes.
Des del grup de running de la Comissió d'Esports dels Enginyers Industrials, volem organitzar un grup amb el nostre col·lectiu d'enginyers/es i amistats per participar al Circuit de Barcelona-Catalunya i col·laborar amb l'Esclerosi Múltiple (EM)

Formarem el Grup dels ENGINYERS INDUSTRIALS DE CATALUNYA
Si estàs interessat/da en participar amb la teva família i amb els teus amics, inscriviu-vos directament al web de Mou-te per l'Esclerosi Múltiple el més aviat possible seguint les següents instruccions per formar el Grup dels Enginyers Industrials

- Entra al web Mou-te per l'Esclerosi Múltiple
- Clica a LA CURSA i tria a la que vulguis participar
- Clica a INSCRIPCIÓ i emplena el formulari.
- Et demanarà si pertanys a alguna empresa que col·labora amb la cursa: digues que SÍ.
- A continuació et demanarà l'empresa: indica, en el desplegable, COL·LEGI D'ENGINYERS

Anima't, participa i col·labora en aquesta causa!
Dates: 30/04/2023