XII Jornades d'Arqueologia Industrial (10, 11 i 12 de novembre)
Descripció: PATRIMONI INDUSTRIAL: LES TECNOLOGIES I EL SEU IMPACTE A LA SOCIETAT

L'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC) i el comitè organitzador convoquen les XII Jornades d'Arqueologia Industrial de Catalunya que, com cada tres anys, tenen per objectiu aportar i acollir noves visions i estudis originals en qualsevol dels camps relacionats amb el Patrimoni Industrial.

Amb el títol PATRIMONI INDUSTRIAL: LES TECNOLOGIES I EL SEU IMPACTE A LA SOCIETAT les XII Jornades d'Arqueologia Industrial de Catalunya se celebraran a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya.Associació/Col·legi del 10 al 12 de novembre de 2022.

Avanç del programa

La inauguració i presentació de les XII Jornades serà el dijous 10 de novembre al matí als Enginyers Industrials de Catalunya.

L'acte inaugural serà presidit per la Directora General de Patrimoni Cultural, Sònia Hernández.

La conferència inaugural anirà a càrrec de Joan Majó, enginyer industrial, exministre d'Indústria i exdegà dels Enginyers Industrials de Catalunya.

Les comunicacions presentades es distribuiran entre dijous i divendres en una única sala, en format híbrid.

La jornada de divendres 11 de novembre finalitzarà amb la conferència de clausura a càrrec de Jaume Perarnau Llorens, director del MNACTEC i el balanç de clausura a càrrec de comitè organitzador.

Dissabte 12 de novembre tancarem les jornades amb una activitat més lúdica, visites de gran valor industrial i tècnic pel seu passat, present i futur.

Visita al Parc aeronàutic de Sabadell i a l'exposició "L'enigma de l'ordinador" del MNACTEC.


Més informació: aquí
Dates: 12/11/2022