Fòrum Patrimoni Industrial: L'experiència de recuperació d'arxius empresarials de l'ANC
Descripció: El contingut de la conferència servirà per explicar l'activitat de més de quaranta anys de l'Arxiu Nacional de Catalunya en l'àmbit de salvar i recuperar els arxius històrics de les empreses. Es posarà especial intenció en les campanyes realitzades, els principals arxius recuperats i els reptes de futur.

JOSEP FERNÁNDEZ I TRABAL és Doctor d'Història Medieval i arxiver. Professor d'història a la Universitat de Barcelona (1999-2006) i a l'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents de la UAB (a partir del 2005). És tècnic del cos d'Arxivers de la Generalitat de Catalunya i cap de l'àrea de Fons Històrics de l'Arxiu Nacional de Catalunya. En l'actualitat és el coordinador del Pla d'Arxius i Gestió Documental de Catalunya.

Més informació aquí.

La conferència es realitzarà en format híbrid (presencial i en línia). Per participar i obtenir l'enllaç cal fer inscripció prèvia al telèfon: 93 780 37 87 // 638 320 070 o bé a secretaria@amctaic.org


Avís important. Per qüestions de seguretat l'enllaç que us facilitarem és només per ús dels socis i inscrits no es pot publicar a webs ni xarxes socials. Si voleu assistir a la conferència cal fer inscripció prèvia.

Dates: 24/10/2022
Horari: A les 18.30 h en format híbrid