Sortida: Instal·lacions del centre de control de FGC, Museu del Tractor d'Època i el Museu de les Cultures del Vi
Descripció: Visitarem les Instal·lacions del centre de control de FGC, el Museu del Tractor d'Època i el Museu de les Cultures del Vi.

Un cop retornats de les vacances visitarem les instal·lacions i el Centre Operatiu d'FGC a Rubí, on ens rebrà la presidenta d'FGC, Sra. Marta Subirà, a continuació Sr. Albert Tortajada, director de Desenvolupament de Nous Negocis, Internacional i Innovació d'FGC, ens donarà la benvinguda. A continuació visitarem de manera paral·lela diverses unitats del COR de Rubí, el Centre de Comandament Integrat, el Simulador de conducció, la Nau de trens històrics i els Tallers.

Un cop finalitzem la visita a COR (Centre Operatiu de Rubí) anirem al Museu del Tractor d'Època, un museu insòlit i únic que compta amb un gran nombre de marques, posant a l'abast del visitant més d'un segle d'història relacionada amb la mecanització agrícola.

Després de dinar anirem al Museu de les Cultures del Vi, el VINSEUM on tindrem l'ocasió de fer una visita amb degustació, per continuar amb la Casa de la Festa Major, edifici singular dissenyat per Santiago Güell i Grau al 1911 i antic Mercat del Peix.

Hora i lloc de trobada:
8:30 h Plaça Francesc Macià, davant Bar Sandor
9.00 h Hotel Don Cándido (Terrassa)

Hora i lloc de finalització:
18:30 h Hotel Don Cándido (Terrassa)
19:00 h Plaça Francesc Macià, davant Bar Sandor
Preu soci AMCTAIC: 75 euros / Preu No Soci AMCTAIC: 82,5 euros
Inclou:
Visites guiades, transport, dinar, dossier i assegurança.
Per inscripcions telèfon: 93 780 37 87 o secretaria@amctaic.org.

Dates: 16/09/2022