Intel·ligència artificial i desenvolupament de ciutats
Descripció: L'augment de població a les ciutats ha derivat en que es converteixin en entorns cada cop més complexes. La tecnologia obre les portes a noves maneres d'entendre una ciutat, des del moment de la planificació o construcció dels edificis, el disseny dels espais, fins a l'ús que se'n fa dia a dia. El canvi climàtic també suposa un repte important arreu del món, i especialment a les ciutats.

Precisament la tecnologia ens ajuda a trobar maneres d'aprofitar millor l'energia, desplegar sistemes de climatització eficients, gestionar les àrees comunes i tots ells passen per la recollida de dades, processat d'aquestes dades i disposar de sistemes intel·ligents que ens permetin optimitzar la nostra manera de dissenyar aquest entorn.

En aquesta jornada es podran conèixer alguns exemples de com la Intel·ligència Artificial i l'analítica de dades poden ajudar a fer un millor desenvolupament de les ciutats a través de la recollida de dades, la seva anàlisi i l'aplicació d'algoritmes intel·ligents que ajudin a predir i prendre les millors decisions.


Organitzat amb la col·laboració del Grup de Treball d'Intel·ligència Artificial, la Comissió Indústria 4.0 i la Comissió de Societat Digital


MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
Dates: 05/07/2021
Horari: De les 12 h a les 1.30 h
Lloc: Edifici del BCIN. C/ Marcus Porcius, 1, 08915 Badalona, Barcelona