Sortida matinal: Gutmar S. A.
Descripció: Visita a les instal·lacions de GUTMAR S.A. Fundada al 1951 a Barcelona ha estat orientada des dels seus orígens a la fabricació mecànica de precisió i muntatge de conjunts mecatrònics, destinats als sectors aeronàutics, espacials, robòtics i biomèdics.

Gutmar, S.A. està posicionada com a proveïdor de primer nivell "Tier 1" de les principals empreses del sector aeroespacial europeu. Lideren i desenvolupen projectes d'innovació tecnològica i tenen les patents de Suspensió BMR i diferents sistemes de la família de Robots Aquiles.
Us oferim una visita en exclusiva a la planta de projectes R+D de producció Aeronàutica. On es podrà veure un minisub turístic que properament s'enviarà a un parc natural de Vietnam. També van tenir a planta el minisubmarí que va baixar amb 2 pilots a 11.000 metres a les Illes Marianes.

Punt i hora de trobada: Estació FGC Sant Cugat. (Línia FGC Barcelona-Vallès)
Hora: 9:30h

Des de aquí el grup anirà caminant fins a la empresa, que es troba a 13 minuts.

Punt i hora de finalització: Estació FGC Sant Cugat (Línia FGC Vallès - Barcelona)
Hora: 12:00 h

Preu de la sortida: Soci de l'AMCTAIC : 10 euros // No soci: 15 euros

Places limitades a 30 persones, les inscripcions es faran per rigorós ordre de trucada.

Per més informació i reserves s'ha de contactar amb la secretaria de l'AMCTAIC secretaria@amctaic.org o telèfon 93 780 37 87, de 8 a 16 h.



Més informació:
Benvolguts, benvolgudes,
ahir al vespre a la contraportada del telenotícies de TV3 va sortir un breu reportatge sobre la empresa GUTMAR S.A. Per aquest motiu us adjunto l'enllaç al vídeo de la pàgina web de TV3 a la carta per si el voleu veure. La notícia comença al minut 58'.
NO DEIXEU PASSAR AQUESTA OPORTUNITAT ÚNICA!

Mira el vídeo aquí
Dates: 20/02/2020
Horari: A les 9.30 h a l'Estació FGC Volpalleres