Mou-te per l'Esclerosi Múltiple al Circuit de Barcelona-Catalunya
Descripció: Benvolgut/da company/a,

Vols passar un dia en família, col·laborant amb els malalts d'Esclerosi Múltiple (EM) i practicant un dels teus esports preferits?

Vine el diumenge 2 de febrer del 2020 al Circuit de Barcelona-Catalunya a l'esdeveniment MOU-TE PER l'ESCLEROSI MÚLTIPLE organitzat per la FEM (Fundació Esclerosi Múltiple).

Hi haurà curses d'atletisme, de bicicletes, de patins i elèctrica (bici elèctrica, patinet elèctric ...). Podràs participar en més d'una cursa i hi haurà activitats pels més petits perquè ells també seran protagonistes.
Des del nou Grup de Treball de Motorsport dels EIC, com que ens agrada la velocitat, i els circuits són un dels nostres llocs preferits, hem pensat que la primera activitat que podíem organitzar per al nostre col·lectiu d'enginyers/es i amistats és la d'anar a córrer al Circuit de Barcelona-Catalunya i aprofitar per ser solidaris amb l'Esclerosi Múltiple.

Formarem el Grup dels ENGINYERS INDUSTRIALS DE CATALUNYA.

Si estàs interessat/da en participar amb la teva família i amb els teus amics, inscriviu-vos directament al web de Mou-te per l'Esclerosi Múltiple al més aviat possible seguint les següents instruccions per formar el Grup dels EIC:

- Entra al web Mou-te per l'Esclerosi Múltiple
- Clica a INSCRIPCIONS OBERTES.
- Tria la cursa a la que vols participar.
- Inscriu-te sense iniciar sessió indicant el teu DNI i emplena el formulari.
- Et demanarà si pertanys a alguna empresa que col·labora amb la cursa: digues que SÍ.
- A continuació et demanarà l'empresa: indica, en el desplegable, ENGINYERS INDUSTRIALS DE CATALUNYA.

El cost és de 12 euros a partir de 16 anys i de 10 euros fins els 15 anys; si vols disputar més curses, tant sols hauràs de pagar 1euro per cursa addicional que vulguis fer, i si fas un donatiu de 5 euros addicionals (inscripció PREMIUM) participaràs en el sorteig d'un patinet elèctric de la marca ETWOW.

Anima't, participa i col·labora en aquesta causa !!!
Jo hi participo, i tu?

Si necessites algun aclariment addicional telefona a en Francesc Garriga al 676 088 330.
Dates: 02/02/2020
Horari: Des de les 9 fins a les 14 h