Sortida Grup Cicloturisme: circumval.lació Barcelona
Descripció: La sortida consisteix en la circumval.lació de Barcelona. El recorregut complet (58 Km) inclou pujar les dues muntanyes: Montjuïc i Tibidabo si bé en discórrer parcialment per la ciutat admet recorreguts escurçats per a qui ho desitgi.

La sortida serà a les 8.00 en el Centre Meteorològic al costat del Port Olímpic. Pujarem al Castell de Montjuïc des del port descendint després pel Carrer del Foc fins al Passeig de la Zona Franca. Seguint el recinte Firal arribarem a Bellvitge (Rambla Marina) on, a l'Estació de metro podrem recollir a aquells que no tinguin clar pujar a Montjuïc però desitgin fer la resta de recorregut.

Seguirem cap a Sant Just Desvern on començarà la pujada fins a la Plaça Mireia i Carretera de les Aigües arribant a l'encreuament amb la carretera de Vallvidrera (Pas elevat). Allà poden incorporar-se els qui hagin volgut agafar el funicular de Vallvidrera i esperar-nos en el pas elevat de l'encreuament. Des d'allà, seguir la carretera de les Aigües, pujar per Ca Borni i seguir fins al Barri de Roquetes. Seguidament, baixar a Montcada i Reixac i tornar pel Besòs fins al Port Fòrum on, entre 14.30 i 15.00 es menjarà en un restaurant.

Coordinador del grup - Manuel Palomeque: ciclisme@comissions.eic.cat

Comissió d'Esports: Cicloturisme
Dates: 15/12/2019