Sortida Grup Cicloturisme
Descripció: La programació per al mes de juny engloba una sortida de llarg recorregut distribuïda en 6 jornades per a cobrir la segona part de Camí de Santiago iniciat el mes de juny de l'any anterior. En 6 etapes des del 15 al 20 de juny es recorreran els 300 Km entre Santo Domingo de la Calzdai Astorga si bé cal afegir dos dies més per als desplaçaments BCN-Santo Domingo (14/5) i Astorga-BCN (21/6).

Estan previstos allotjaments a Burgos, Carrión de los Condes i León i les reserves per a aquest tipus d'etapes estan tancades des del mes de gener passat com és habitual i necessari per a habilitar les reserves necessàries.

La sortida està preparada per Manel Lizándara amb la col.aboració de Manuel Palomeque (ciclisme@comissions.eic.cat) com a coordinador del Grup de Cicloturisme.

Les persones interessades en aquest tipus de sortides i no siguin habituals del grup han d'informar-se en la secretaria de la Comissió d'Esports del calendari general d'activitats que es publica cada any el mes de setembre indicant les dates límits per a realitzar les reserves.
Dates: 15/06/2019