Acte

Sortida Grup Cicloturisme: Circumval·lació de Barcelona
Descripció: La sortida consisteix en la circumval¿lació de Barcelona. El recorregut complet (58 Kms)inclou pujar les dues muntanyes: Montjuïc i Tibidabo, si bé en discórrer parcialment per la ciutat admet recorreguts escurçats per qui ho desitgi.

La sortida serà a les 8:00 al Centre Meteorològic al costat del Port Olímpic. Pujarem al Castell de Montjuïc des del port descendint després pel Carrer del Foc fins al Passeig de la Zona Franca. Seguint el recinte Firal arribarem a Bellvitge (Rambla Marina) on, en l'Estació de metro podrem recollir a aquells que no tinguin clar pujar a Montjuïc però desitgin fer la resta de recorregut.

Seguirem cap a Sant Just Desvern on començarà la pujada fins a la Plaça Mireia i Carretera de les Aigües arribant a l'encreuament amb la carretera de Vallvidrera (Pas elevat). Allà poden incorporar-se els qui hagin volgut prendre el funicular de Vallvidrera i esperar-nos en el pas elevat de l'encreuament.

Des d'allà, caldrà seguir la carretera de les Aigües, pujar per Ca Borni i seguir fins al Barri de Roquetas. Des d'allà, baixar a Montcada i Reixach tornar pel Besòs fins al Port Fòrum on, entre 14:30 i 15:00 menjarem en un restaurant del mateix.

La inscripció han de fer-se abans del dia 5 de desembre indicant si es desitja acollir-se a algun dels recorreguts escurçats.

Organizador: M. Palomeque, mail: ciclisme@comissions.eic.cat
Dates: 16/12/2018