Sortida cicloturista extraordinària Juny 2018: Primera fase del Camí de Santiago
Descripció: El Grup Cicloturista dels Enginyers Industrials de Catalunya ha reprogramat després de 15 anys una nova edició del Camí de Santiago amb bicicleta en 3 fases a realitzar els anys 2018, 2019 i 2020. Entre els dies 15 i 21 de juny d'aquest any tindrà lloc la primera fase del mateix en 5 etapes que cobriran el recorregut entre Saint Jean Pied de Port i Santo Domingo de la Calzada.

Les etapes es realitzaran els dies
16 de Juny: Saint Jean Pied de Port - Roncesvalles
17 de Juny: Roncesvalles - Pamplona
18 de Juny: Pamplona - Estella
19 de Juny: Estella - Logronyo
20 de Juny: Logronyo - Santo Domingo de la Calzada

Es pernoctarà a Pamplona, Estella, Logronyo i Haro. Els desplaçaments (dies 15 i 21) es realitzaran amb Discrecional Sagalés a través de l'Agència Viatges Plus i el servei d'autobús serà permanent al llarg de totes les etapes.

La complexitat d'una sortida d'aquest tipus obliga com és habitual a realitzar la convocatòria i inscripcions amb la deguda antelació i no més tard del mes de gener tal com es va programar al calendari d'activitats de la temporada 2017-2018 aprovat en el mes d'octubre i posat a disposició dels col·legiats com cada any a partir d'aquesta data. Per tant, la inscripció per a aquesta primera fase ja està tancada a la data d'emissió d'aquesta nota d'agenda.

En qualsevol cas, les persones que puguin estar interessades a participar en la segona o tercera fase d'aquesta programació que es portaran a terme durant els estius de 2019 i 2020 poden sol·licitar informació a la Secretaria dels EIC o per correu electrònic al coordinador del grup, Manuel Palomeque, mpalomeque@guasch.es
Dates: 15/06/2018