Instal.lacions de climatització en hospitals: Presentació de la DTIE 1.06.

Comissió: Comissió d'Acció Professional
Descripció: L'Agrupació de Catalunya de ATECYR aborda l'important aspecte de les INSTAL. LACIONS DE CLIMATITZACIÓ A HOSPITALS.

La climatització d'entorns hospitalaris representa una de les instal lacions més complexes a les que s'ha d'enfrontar un enginyer especialista en condicionament d'aire.

Els entorns dels hospitals són molt variats pel que fa als requisits tècnics de les instal lacions com és en el tipus de prestacions que han de donar, sobretot en qualitat de l'aire interior i benestar tèrmic que en determinades zones són molt exigents.

Als hospitals s'han requeriments diferents, treballadors que passen gran nombre d'hores dins dels espais, visitants (persones sanes) i pacients amb diversos graus de risc en funció del tipus de malaltia i de les seves condicions físiques. En definitiva, en aquests entorns es donen una sèrie de condicionants, que obliguen a posar en pràctica tota una gamma de tècniques especials de climatització, que són el control de les instal. lacions, ús de materials especials, sistemes de filtració d'alta eficàcia, etc.

Assistència gratuïta

Estarà a disposició dels assistents un exemplar de la DTIE 1.06.

DESCARREGAR EL PROGRAMA
Dates: Dijous, 18 de setembre de 2014
Horari: A les 10:00 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Ponència Sr. Paulino Pastor, director d'AMBISALUD
Ponència Ponència Sr. Miguel Guerrero, responsable de filtració d¿aire industrial de FREUDENBERG.
Ponència Ponència Sra. Ana Belén Cuesta, responsable de prescripció Clima a URSA