Versió web

La nostra Demarcació es va traslladar al carrer Ramon y Cajal, 4 a l'any 1994, fa vint-i-nou anys. Durant aquests anys hem anat fent petites reformes per ampliar i adaptar-nos a altres serveis com la Mútua i Caixa Enginyers.

Amb la voluntat de continuar ampliant i millorar, hem fet una gran reforma per renovar-nos i crear nous espais amb el desig que tots i totes vosaltres en pugueu gaudir i fer-ne ús, ja siguis professionalment o socialment.

 

 MARÇ 
24
Per aquest motiu, estem molt orgullosos i orgulloses de convidar-te a l'acte d'INAUGURACIÓ i poder ensenyar-te tot el que hem fet. 

L'acte estarà presidit pel Conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent Ramió, i estan convidats les autoritats locals i empresaris del nostre territori. 

Però per nosaltres el més important ets tu, el nostre col·lectiu. I per aquest motiu et volem fer partícip d'aquest esdeveniment que segur no et deixarà indiferent. 

Durant l'acte desvetllarem un dels secrets més ben guardats que l'artista Lily Brick ha creat per nosaltres i que quedarà instal·lat dins de les nostres instal·lacions per poder gaudir-ne permanentment.

A les 17.30 h. obrirem portes per poder accedir a la Sala d'Actes per iniciar els actes oficials. En finalitzar aquests actes, aprox. a les 19.30 h. podrem gaudir tots plegats amb un piscolabis ambientat musicalment per un Dj i un final de festa amb ginstònics. 
MOLT IMPORTANT
Per assistir, ja sigui-hi als actes oficials
o  la fi de festa, és imprescindible

 APUNTEU-VOS AQUÍ 

DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ 15/03/2023
Si tens dubtes i/o vols més informació truca'ns o envia un whats  644 786 292

@Enginyers Industrials de Catalunya. Ramon y Cajal, 4 25003 Lleida 
973 288 011  644 786 292 lleida@eic.cat

No rebre més correus com aquest