Versió web

Sessió d'orientació per triar Batxillerat i les carreres tècniques
 
Des de la demarcació de Girona dels Enginyers Industrials de Catalunya volem convidar a tot el professorat de secundària de l'àmbit tècnic i al jovent que estigui cursant l'ESO i el Batxillerat, i a les seves famílies, a participar d'aquesta sessió d'orientació sobre el ventall de carreres tècniques actuals, així com de quin és el camí per arribar-hi.

Per a fer-ho, ens acompanyaran:
Ma Luisa Garcia-Romeu, Doctora Enginyera Industrial, professora i investigadora de processos de fabricació - EPS - EMCI- UdG, sots-directora de relacions internacionals i empresa de l'Escola Politècnica Superior de la UdG i vocal de la junta directiva dels EIC a Girona

Enginyers/es joves en actiu que ens explicaran la seva trajectòria i les seves experiències:

Clàudia Carabellido, doble tituació ADE/GETI i Màster en enginyeria industrial per la UdG. Actualment, Lean Manufacturing Engineer a Louis Vuitton i vocal de la junta directiva dels EIC a Girona.
Àngel Renart, doble tituació ADE/GETI i Màster en enginyeria industrial per la UdG. Actualment, Project manager a Inbrooll Industries S.L.

 
L'objectiu és ajudar en l'orientació de l'alumnat jove i resoldre els dubtes que puguin tenir a l'hora de prendre una de les decisions claus de la seva vida.
 
Públic objectiu: 
- Professorat de secundària de l'àmbit tècnic
- Alumnat d'ESO i Batxillerat i les seves famílies
Horari i format
Dimecres 19 d'abril de 2023
De 18.00h a 19.30h
Presencial o online
Inscripcions
Si tens qualsevol dubte o curiositat, contacta amb nosaltres, girona@eic.cat
EIC Girona
EIC Girona web
LinkedIn EIC Girona
YouTube
Email Girona EIC
Instagram
Copyright © 2022
Si no desitges rebre més informació clica AQUÍ