AMTU - Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà

Data adhesió
dijous, 10 abril, 2014
 
 
Adreça
Anselm Clavé, 69-73 2a planta
Població
Granollers
CP
08402
 
 
Telèfon
93 861 39 76
Fax
93 861 38 15
Email
amtu@amtu.cat
Web
 
 
Sector d'activitat
Administració Pública/ Mobilitat
Codi CNAE
9133
Num. treballadors
7
Num. col·legiats
1

L'AMTU va néixer al 2001 amb un clar repte: unificar criteris en la gestió i finançament del transport públic de la Regió Metropolitana de Barcelona. En el transcurs d'una dècada i escaig hem fet avanços notoris per posar fi al desequilibri financer i d'infraestructures en mobilitat entre els usuaris de la primera i la segona corona metropolitana, però encara ens queda molt de camí a recórrer.

Tenim molts reptes pendents, a més de seguir lluitant per aconseguir aquesta igualtat de recursos que tant reclamem. Com a interlocutora del món local amb les administracions catalanes i de l'estat espanyol en matèria de mobilitat, l'AMTU ha de mantenir la seva presència en totes les converses i debats referents a les infraestructures i planejament sobre mobilitat.

I com a repte immediat més important, ha de tenir un paper fonamental en la implantació de la nova T-Mobilitat, el títol de transport que revolucionarà la mobilitat del nostre país i la farà més eficient i adaptada a les necessitats de cada usuari.

Som conscients que l'època que ens toca viure no permet destinar-hi tots els recursos que desitjaríem, i que potser condiciona els nostres plantejaments i ens obliga a reformular-los. Però hem de lluitar perquè la situació actual no serveixi com a excusa per fer passes enrere en el nostre camí i la nostra convicció que la mobilitat és una peça clau del benestar de les persones.