ALTER PROIN, S.L. – TORRELLA INGENIEROS

Data adhesió
dimecres, 1 febrer, 2012
 
 
Adreça
Unió, 2
Població
Terrassa
CP
08221
 
 
Telèfon
937332124
Fax
937337481
Email
info@torrellaingenieros.com
Web
 
 
Sector d'activitat
Serveis tècnics d’enginyeria i altres activitats relacionades amb l’assessorament tècnic
Codi CNAE
7112
Num. treballadors
11
Num. col·legiats
4

PROIN - TORRELLA enginyers amb més de 50 anys d’experiència professional, ofereix serveis en el camp de la consultoria, enginyeria, arquitectura, i la gestió integrada de projectes.
Els nostres professionals han realitzat mes de 1500 projectes en tots els sectors, amb actuacions en  l’àmbit nacional i internacional.

Tres trets són l’eix de la nostra marca:

  1. Una ètica professional de independència, com atribut intel•lectual que busca i proposa les soluciones que considerem més adients a la finalitat del projecte i necessitats del client.
  2. L’esperit de innovació fruit d’un sa inconformisme, que busca en cada projecte un afany integrador de millors solucions, capaces de ponderar i conjuminar les necessitats tecnològiques, econòmiques, ambientals, de sostenibilitat, estètiques i de terminis.
  3. La implicació en el projecte. Treballem conjuntament amb el client per conèixer les seves necessitats i aportar les novetats més avantatjoses per a un òptim rendiment.

SERVEIS: Valoració d’actius, Estudis previs, Rehabilitació i Remodelació d’edificis, Projecte i Direcció d’obra, Càlcul d’estructures, Medi Ambient, Energies, Instal•lacions, Parcs logístics, Gestió Integrada de Projectes.