AIXOC SYSTEMS, S.L.

Data adhesió
dijous, 1 agost, 2013
 
 
Adreça
C/ Prat de les pomeres, 27
Població
Gualba
CP
08474
 
 
Telèfon
668818162
Fax
 
Email
info@aixoc.com
Web
 
 
Sector d'activitat
Seguretat
Codi CNAE
7112
Num. treballadors
2
Num. col·legiats
1

AIXOC SYSTEMS, SL és una empresa dedicada als sistemes de seguretat per a persones i edificis. Oferim el disseny, la fabricació i mecanització, distribució, muntatge i la postvenda d’aquests sistemes, en funció de cada producte o servei. Oferim solucions per a videovigilància, seguretat d’accessos, extinció d’incendis, caixes fortes, i tancats perimetrals. Hem enfocat els serveis i productes a la seguretat privada i de petit comerç. Aquests han estat seleccionats per AIXOC per oferir la millor relació qualitat-preu. Tots els sistemes oferts són productes de primera gama, amb una clara orientació als conceptes de disseny actual i senzilla utilització més innovadors a nivell europeu, amb bona garantia de producte i fàcil integració en la vida quotidiana de l’usuari. La privadesa en el camp de la vídeo seguretat és un apartat important, el qual atenem amb atenció, per que l’usuari tingui les màximes garanties que en tot moment es respecta la confidencialitat.

Per això els nostres sistemes de videovigilància nit/dia 24H estan enfocats a un ús molt individualitzat, evitant l’ús de centrals de control i permetent al propi usuari gestionar-se la seguretat sense influències externes. El control es realitza directament per internet via telefònica, per mitjà d’un ordinador, un smartphone o Iphone, o bé per tablet o Ipad. La instal•lació és molt neta i l’estètica del producte fa que passi desapercebut.

Aquestes solucions de control via internet també les apliquem a sistemes domòtics orientats a la seguretat, com ara encendre o apagar llums desde qualsevol lloc del món amb connexió a internet.

L’extinció d’incendis també és un camp en el qual podem oferir solucions pràctiques i fàcils. Oferim un extintor domèstic anomenat “Minibomber”, molt guardonat i valorat per la seva innovació i facilitat d’utilització, que permet apagar focs domèstics i de primer inici en qualsevol situació tant privada como pública.

A més d’extingir focs de manera òptima, és un producte ecològic, inocu, biodegradable i reciclable.

S’eviten reaccions alèrgiques i es millora la cura dels cremats si en cas necessari durant l’incendi s’aplica l’extintor sobre les persones, en comptes dels productes tradicionals que estan molt poc valorats per les unitats de cremats dels hospitals deguts als problemes que originen en els tractaments de neteja i cura de les ferides.

El Minibomber és un escumogen extintor de petites dimensions envasat en un esprai d’alumini lleuger i de fàcil ús que és capaç d’apagar fins a 50 litres d’oli en flames, hidrocarburs, acetones...

Què hem de fer si s’incendia una paella mentre estem cuinant? Com hem d’apagar les flames si s’encén la planxa? Com apagar un motor de cotxe o moto? Ara combatre els focs d’origen domèstic és una mica més fàcil gràcies al Minibomber. Aquest producte innovador ens pot fer la vida molt més fàcil sense la necessitat de fer cap instal•lació ni disposar d’un gran espai d’emmagatzematge.

El Minibomber l’oferim amb un altre producte complementari per qui ho desitgi, un Detector de Fums inalàmbric, autònom i amb sirena incorporada. Aquest detector s’instal•la de forma molt neta i sense fils, funciona ininterrompudament i és completament autònom. La detecció d’un sol aparell pot cobrir una vivenda normal amb tota eficàcia.

Segons un estudi de la fundació Mapfre, el 70 per cent de les víctimes mortals en incendis produïts a Espanya durant el 2010 han perdut la vida en incendis originats en habitatges. Molts d’aquests morts s’haurien pogut evitar si el foc s’hagués extingit en la seva primera fase. És en aquest punt on entra en acció el Minibomber. En el cas que s’utilitzi un detector de fums el percentatge de sinistres baixa a la meitat.

Els bombers de la Generalitat ens han confirmat que una gran part de les sortides d’emergència estan causades a incendis domèstics, que s’han fet perillosos degut a què l’usuari no va actuar durant l’inici del foc.

Com a protecció de béns, disposem de caixes fortes que s’integren en els edificis i queden camuflades, pel que la seguretat s’ofereix per les característiques resistents de la caixa i per la seva desapercebuda estètica.

Les caixes fortes tenen mides estàndard o bé es poden personalitzar en cada cas. Hi ha models per a paret i per a terra, amb protecció contra humitats.

El tancaments perimetrals són un sistema eficaç de dissuació per als accessos no desitjats en els edificis, tant per a ciutat com per a vivendes aïllades, incloent entre d’altres tancaments de malla metàl•lica, rotllos de filferro de ganivetes i punxes planes per a murs perimetrals.

Disposem de solucions pràctiques i flexibles per a cada necessitat.

Contacti’ns sense compromís.  

AIXOC SYSTEMS, S.L.

www.aixoc.com

info@aixoc.com

www.minibomber.cat

T: 668 81 81 62