ACCESO GROUP, S.L

Data adhesió
divendres, 1 agost, 2008
 
 
Adreça
Plaça Castella, 3
Població
Barcelona
CP
08001
 
 
Telèfon
93 492 00 00
Fax
93 215 58 63
Email
sguillot@acceso.com
Web
 
 
Sector d'activitat
Comunicació
Codi CNAE
 
Num. treballadors
168
Num. col·legiats
 

Acceso Group, és l’empresa líder del mercat espanyol en la prestació integral de serveis de seguiment y anàlisi de continguts informatius en mitjans de comunicació y software per la distribució web d’informació corporativa i institucional. Acceso Group és, a més, la companyia distribuïdora exclusiva de Zinio a Espanya. 

 

Acceso Group és una iniciativa de Havas Media, líder mundial en l’investigació de marketing, comunicació i estratègia de mitjans, avaluació, planning, i compra d’espai publicitari, i ISP, i únic membre espanyol de EMAA (European Media Analyst Association), FIBEP (Federation International des Bureaux d’Extraits de Presse), i AMEC (Association of Media Evaluation Companies).

 

Acceso Group aposta per promoure actuacions responsables en el conjunt de les seves activitats. Està adherida al Global Compact (Pacte Mundial de les Nacions Unides) integrant en la seva estratègia i activitats els seus principis en matèria  de drets humans, relacions laborals, medi ambient i lluita contra la corrupció. Forma part, també, del Instituto de Análisis de Intangibles, conscient de la necessitat d’analitzar, gestionar i valorar aquests actius.

Article Empresa adherida (Fulls Enginyers Gener-Març 2011)