ABAST SYSTEMS (ABAST GRUP)

Data adhesió
dijous, 1 gener, 2009
 
 
Adreça
Equador 39-45
Població
Barcelona
CP
08012
 
 
Telèfon
933 666 900
Fax
933 666 910
Email
infoabast@abast.es
Web
 
 
Sector d'activitat
Tecnologies informació
Codi CNAE
5248
Num. treballadors
300
Num. col·legiats
1

Abast Grup és un proveïdor global de serveis i solucions relacionats amb les Tecnologies de la Informació. La nostra oferta s’adreça principalment a grans i mitjanes empreses i es centra en projectes amb gran contingut tecnològic i serveis d'alt nivell. Més de 25 anys en el sector de les TIC avalen el nostre treball i professionalitat.

 

El grup està format per Abast Solutions y Abast Systems.

 

Creada el 1984, Abast Solutions és una empresa especialitzada en la integració de solucions de negoci (ERP, CRM, SCM), projectes de Gestió Documental, Business Intelligence i serveis de desenvolupament d’aplicacions.

 

Abast Systems és una empresa creada el 1989, especialitzada en consultoria TI, gestió i govern de les TIC, infraestructures tecnològiques, seguretat de la informació i serveis de suport i formació.

 

Abast Systems compta amb dues unitat de negoci dedicades a comunicacions empresarials (Enterprise Solutions) i solucions per a Centres de Procès de Dades (Datacenter Solutions) que col·laboren habitualment amb empreses d'enginyeria en projectes en els que es requereixen solucions i serveis relacionats amb cablejat estructurat, sistemes de comunicació i adequació de sales per a CPDs o sales tècniques.