Descomptes professionals

AMPERSAND

Des de 1994, Ampersand presta serveis integrals de traducció a les principals empreses i institucions nacionals i internacionals, combinant innovació tecnològica i qualitat lingüística. El nostre equip de professionals de primera línia, equipats amb les més avançades eines informàtiques i lingüístiques de productivitat i control de qualitat, garanteixen un servei de correcció del màxim nivell.

La nostra àmplia gamma de serveis cobreix totes les necessitats de traducció dels clients més exigents: des de serveis de traducció tècnica fins a traduccions jurades amb valor legal, passant per correccions i adaptacions de textos al català;  . Ampersand, com a proveïdor de solucions integrals de traducció, ofereix a la seva empresa la solidesa, la qualitat i la professionalitat que el mercat global exigeix.
 

Gaudiu d'un 20% de descompte en tots els nostres serveis de traducció tècnica i jurada durant 6 mesos (prorrogables).

EINA, Empresa d’Inserció No a l’Atur. S.L

Eina, empresa d’inserció laboral “No a l’atur”, ha creat i posat en funcionament un servei de destrucció confidencial de documentació, amb els procediments més segurs en matèria de seguretat i  i traçabilitat. 

Ofereix:
- 72% de descompte sobre el preu de la destrucció puntual (expurgs) fins a 500 kg.
- 32% de descompte sobre el preu de la destrucció mensual mitjançant contenidors.

(Aquests descomptes s’apliquen durant tot l’any i no seran acumulables a d’altres descomptes o promocions).

Més informació:
Telèfon:93 246 56 20

A/e: comercial@eina-inserciolaboral.org

web: www.eina-inserciolaboral.org

DATAX

Amb motiu de l’imminent entrada en vigor del nou reglament Europeu de Protecció de Dades, el qual comportarà un enduriment de les mesures a aplicar i una revisió, actualització del nivell de compliment de totes les empreses i professionals, la consultoria Datax ofereix un assessorament sense cost sobre  aquestes novetats així com una proposta personalitzada d’actualització i manteniment als nous requeriments amb un 15% de dte directament sobre els seus serveis.

Datax compta amb un equip especialitzat i acreditat per l’APEP (Associació Professional Espanyola de Privacitat), una experiència de més de 10 anys avalada per la seva àmplia cartera de més de 1000 clients.

Informació ampliada

Tel: 93 754 06 88
Adreça electrònica: info@datax.es

www.datax.es

RENDER PIXEL

Disposarà d'un equip qualificat professional amb tota la certesa que els seus treballs es mantindran en la confidencialitat més estricta i processats amb la qualitat més absoluta i serietat, a un preu molt competitiu.

  • 12% descompte en els nostres serveis.

Núria Pous

Tel: 622 086 662 

a/e: gestion@renderpixel.es

web: www.renderpixel.es

NEMETSCHEK

- 20% de descompte i formació inicial gratuïta als enginyers industrials col.legiats per facilitar l'adquisició del programa Allplan.

 

Sergi Ferrater

Telèfon: 93 238 71 77

a/e: sferrater@nemetschek.com.es
web: www.nemetschek-allplan.es