Si no veus bé el contingut clica AQUÍ
15
SETEMBRE
19,30 hores
 
inscriu-te
Benvolgudes companyes, 

A principis de juny la Demarcació de Lleida dels EIC va promoure una nova iniciativa per a les enginyeres. Un grup actiu dins del col·lectiu per intercanviar idees i propostes que ens afectin com a dones enginyeres, i fer alguna trobada per conèixer-nos personal i professionalment.

Doncs bé, ja tenim data i lloc per la primera trobada. Serà en les nostres instal·lacions del carrer Ramon y Cajal, 4 de Lleida el divendres 15 de setembre a les 19.30 hores.

En Guillem Boira, president de la Demarcació, ens donarà la Benvinguda i ens acompanyarà durant la breu visita per les nostres instal·lacions reformades aquest any.

Seguidament, iniciarem la primera sessió de la Comissió Enginyeres Lleida.

I per finalitzar, a volttant 21.00 hores, farem un sopar-brunch en les mateixes instal·lacions.

És un repte la nostra iniciativa perquè sabem que en l'àmbit professional i personal, com a dones, tenim una dedicació plena. Per aquest motiu demanem el vostre esforç perquè aquesta comissió tingui una continuïtat amb una gran participació d'enginyeres del nostre territori en aquesta primera trobada.

Per venir només cal que ens ho comuniquis a lleida@eic.cat. Si no pots assistir, també volem saber la teva opinió, afegint-te al grup de WhatsApp
Ens veiem aviat,


Luis F. Cabeza Fabra, Ariadna Carrobé Montalvo, Imma Font Solans i Montse Vilarrubí Porta
Vocals del COEIC-AEIC de la Demarcació de Lleida

@Enginyers Industrials de Catalunya. Ramon y Cajal, 4 25003 Lleida 
973 288 011  644 786 292 
lleida@eic.cat

Copyright © 2022
Si vols donar-te de baixa clica AQUÍ