Versió web
Aquest any sí, hem pogut organitzar l’11a edició del Torneig de Pàdel de la Demarcació de Lleida dels Enginyers Industrials. El dissabte 5 de juny,  a les instal·lacions de
Seguirem amb la modalitat a l’Americana per fer-ho més divertit, tal com vam comprovar en passada edició del 2019. Per tant les inscripcions seran individuals i es jugarà tots/es contra tots/es.

El torneig s'ha organitzat per jugar des de les 9 del matí fins a les 14 hores,  jugant amb temps limitat, 12 minuts cada partit, i apuntant el nombre de jocs aconseguits en cada partit. Hi haurà un descans fins a tornar a jugar, el temps que altres companys estaran jugant. Durant els descansos hi haurà refrigeri per a recuperar forces.

Si estàs interessat/da a participar en el torneig, cal que ens ho comuniquis per poder organitzar els diferents grups i el quadre de partits.
Inscriu-te abans del 28 de maig
Un cop tanquem les inscripcions enviarem a tots els participants el programa del torneig i les només de joc pel seu fair play. Les funcions de jutge-àrbitre seran responsabilitat del company Jordi Calvís.
-
LinkedIn
Twitter
YouTube
Facebook
Instagram

@Enginyers Industrials de Catalunya. Ramon y Cajal, 4 25003 Lleida 
973 288 011 secretarialleida@eic.cat

No rebre més correus com aquest