Viu l'Associació - Viatges

Gaudeix dels viatges organitzats pel Col.legi/Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya.

En breu us informarem de les noves propostes!!!

Properament

Cap acte recuperat.

Viatges realitzats

La Toscana - 2019

Es troba al centre d'Itàlia i s'estén des dels Apenins fins al mar Tirrè. Els paisatges, el patrimoni artístic i les ciutats importants, començant per Florència, fan de Toscana una protagonista indiscutible en el panorama turístic mundial.

Sicilia - 2016

L'antiga Trinacria ha viscut al llarg de la seva història la successió de totes les civilitzacions que han dominat l'espai mediterrani. Ulisses i els seus mariners es van enfrontar amb Carabdis i Escila i el Ciclopi abans que els grecs colonitzessin el litoral i fundessin Siracusa, Agrigento o Taoromenion, símbols de l'hel·lenisme triomfant de la Magna Grècia.

DUBROVNIK - 2013

Els EIC han preparat un viatge a Dubrovnik pels enginyers i els seus familiars. Coneguda com la “la Perla del Adriático“, rodejada de muralles i fortificacions. El recinte amuralat construït en els segle XVI, va ser declarat Patrimoni de la Humanidat per la UNESCO.

ESCÒCIA - 2013

Els EIC han preparat un viatge a Escòcia pels enginyers i els seus familiars. Gaudeix dels seus bells paisatges, visita ciutats impressionants i castells misteriosos...Escòcia és en si una gran aventura amb grans possibilitats.