VII Cursa Intercol.legial Sabadell Professional - (2016)

La Cursa Intercol·legial Sabadell Professional està organitzada per un total de 20 Col·legis Professionals i Associacions: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona,  Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya,  Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Col·legi de Biòlegs de Catalunya, Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, Col·legi Oficial d'Enginyeria tècnica en informàtica de Catalunya, Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona; Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya, Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya, Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona; Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya, Col·legi Oficial d’Infermeres i infermers de Barcelona, Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers de l’Administració Pública de Catalunya i Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació.

 

Inscripcions

Les inscripcions s'han de realitzar a través del següent web www.cursaintercol.cat

 

Les places són limitades a 500 corredors per ordre d’inscripció.

Les inscripcions s’obriran el dia 29/02/2016 i es tancaran el 15/04/2016 a les 13:00 hores. Els col·legiat podran inscriure a familiars i amics.

 

Dia i hora

16/04/2016 a les 9:00 hores del matí

 

Lloc

Passeig Olímpic del Port Marítim de Barcelona

 

Distància

La distància de la carrera és de 10 Km (adults) i 5 Km (infantil).

 

Preu

  • Adults: el preu de la inscripció d'adult és de 10 €
  • Nens: Inscripció gratuïta per a la categoria infantil

Els participants rebran una camiseta tècnica, el dorsal-xip de control de cronometratge, bossa amb obsequis i participació en el sorteig final de regals de les empreses col.laboradores.

 

Categoria

  • Infantil: 11-14 anys
  • Adults: a partir dels 15 anys /Junior:15-20 anys, Sènior: 21-49 anys i Veterà: + 50 anys)

 

Autorització menors d'edat

La cursa és oberta a majors de 18 anys. Els menors d’edat, sempre que tinguin més d’11 anys, podran participar a la cursa document adjunt i fer-lo arribar al Col.legi corresponent. Si no es presenta el document o no està correctament omplert no es podrà participar. En cap cas s’acceptaran inscripcions de menors d’11 anys.

Formulari autorització menors

 

Samarretes

Les talles de les samarretes corporatives són (unisex): XS o talla 14, S, M, L, XL i XXL (disponibles fins a exhaurir existències)

 

Entrega de dorsals i xips

El dorsal, la samarreta corporativa i el xip es podran recollir abans de la cursa a la PRORUNNERS durant el divendres, 15 d’abril i en horari de 10:00 a 20:00 hores. Caldrà presentar el DNI o indicar el número de DNI dels inscrits als que els reculls els dorsals. També es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 7:45 a 8:45 hores en el Passeig Olímpic del Port Marítim de Barcelona.

Botiga PRORUNNERS

C/. Ramón Turró, 303

(Barcelona)

Horari: de 10:00 a 20:00 hores

 

Serveis

Es  disposarà  dels  següents  serveis:  avituallament,  serveis  mèdics,  guarda-roba,  servei  d’informació  i  lavabos.

L’organització recomana deixar al guarda-roba l’estrictament imprescindible, no es farà càrrec de pèrdues de material

de valor ni elements electrònics. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte i reitera la recomanació de prudència i seny per part dels participants.

 

Premis per als guanyadors i participants

Els 3 primers classificats de cada categoria home/dona rebran una copa. Tots els nens rebran una medalla.

La inscripció, a més, et donarà dret a participar en el sorteig d’obsequis dels nostres col·laboradors que tindrà lloc quan finalitzi el lliurament de trofeus