VI Cursa Intercol.legial (2015)

Un any més, 11 Col·legis i Associacions de professionals de Catalunya s’han unit, a través de l’esport, per organitzar una nova edició de la Cursa Intercol·legial.

L’edició de 2015 -que ja és la sisena- tindrà lloc el dissabte 18 d’abril a partir de les 9h i recorrerà un circuit de 10 quilòmetres que s’habilitarà a la zona de la Mar Bella de Barcelona, amb el punt d’arribada i sortida situat al moll de Mestral del Port Olímpic.

L’activitat és oberta tant a col·legiats/associats als respectius col·lectius professionals organitzadors, com a familiars i amics (amb un límit de dos acompanyants). Hi ha quatre categories masculines i femenines: infantil, júnior, sènior i veterà; i al final, com és tradició, se sortejaran regals entre tots els participants, independentment de la seva marca final.

En aquesta sisena edició, la cursa compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la coordinació tècnica de Gesport, així com amb el  patrocini i la col·laboració de diverses empreses.

 

Inscripcions

Les inscripcions s'han de realitzr a través del següent web www.cursaintercol.cat (Cada col.legiat podrà inscriure dos acompanyants)

Horari

9:00 hores (Cursa Adults i Infantil)

Lloc

Moll de Mestral de Port Olímpic.

Distància

La distància de la carrera és de 10 Km (adults) i 5 Km (infantil). El recorregut consta de dos voltes a un circuit de 5 Km i una volta en el cas de la cursa infantil.

Preu

  • Adults: el preu de la inscripció d'adult és de 10 €
  • Nens: El preu de la inscripció de nen és de 5

Els participants rebran una camiseta tècnica, el dorsal-xip de control de cronometratge, bossa amb obsequis i participació en el sorteig final de regals de les empreses col.laboradores.

Categoria

  • Infantil: 11-14 anys
  • Adults: a partir dels 15 anys /Junior:15-20 anys, Sènior: 21-49 anys i Veterà: + 50 anys)

Autorització menors d'edat

La cursa és oberta a majors de 18 anys. Els menors d’edat, sempre que tinguin més d’11 anys, podran participar a la cursa document adjunt i fer-lo arribar al Col.legi corresponent. Si no es presenta el document o no està correctament omplert no es podrà participar. En cap cas s’acceptaran inscripcions de menors d’11 anys.

Descarregar document autorització menors

Samarretes

Les talles disponibles fins a exhaurir existències de les samarretes corporatives són (unisex): XS o talla 14, S, M, L, XL i XXL

Entrega de dorsals i xips el dia 17 d'abril a la botiga PRORUNNERS de Barcelona

El dorsal, la samarreta corporativa i el xip es podran recollir abans de la cursa a la PRORUNNERS Barcelona  durant el dia 17 d’abril i en horari de 10:00 a 20:00 hores. Caldrà presentar el DNI o indicar el número de DNI dels inscrits als que els reculls els dorsals. També es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 7:45 a 8:45 hores en el Passeig Olímpic del Port Marítim de Barcelona.

Botiga PRORUNNERS

C/. Passeig de Faria 31

08005 Barcelona

Horari: de 10 a 20h

Serveis

Els participants tindran servei de WC i guarda-roba a la zona de sortida i arribada.

Premis per als guanyadors i participants

Els 3 primers classificats de cada categoria home/dona rebran una copa. Tots els nens rebran una medalla.

Inscripcions

Les inscripcions s'han de realitzr a través del següent web www.cursaintercol.cat (Cada col.legiat podrà inscriure dos acompanyants)