V Cursa Intercol.legial (2014)

Per cinquè any tindrà lloc la V cursa intercol.legial. Aquest any participaran  dotze Col.legis Professionals: Col.legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC), l’Associació/Col.legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC), el Col.legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB), l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (ACET), el Col.legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el Col.legi Oficial de Veterinaris de Barcelona(COVB),el Col.legi d’Enginyers Tècnics de Barcelona (CETIB), el Col.legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), el Col.legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC) i el Col.legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya(CECCP) , el Col.legi d’Aparelladors i Arquitectes tècnics de Catalunya i el Col.legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

L’objectiu de la cursa és gaudir d’una jornada d’esport i apropar-nos als diferents col.legis professionals. Perquè la cursa es converteixi en un esdeveniment de referència de la ciutat en els propers anys.

 

Novetat! Consulta les fotografies de la cursa

Fotografies de la cursa intercol.legial

 

Dia

Dissabte, 24 de maig de 2014

 

Horari

8:00h arribada dels corredors

9:00h.  Sortida dels corredors

 

Lloc

Port Olímpic de Barcelona

 

Distància

La distància de la carrera es de 10Km (junior, sènior i veterà) i 5Km (infantil). El recorregut consta de dos voltes a un circuit de 5Km i una volta en el cas de la cursa infantil.

 

Preu

Adults: El preu de la inscripció d’adult es de:10 €/

Nens: El preu de la inscripció de nen es de: 5 €/

Els participants rebran una camiseta tècnica i una bossa amb obsequis dels col.laboradors que s’entregarà al final de la cursa.

 

Categories masculina i femenina

Infantil: 11-14 anys

Junior: 15-20 anys    

Sènior: 21-49  anys

Veterà: + 50 anys

 

 

Reglament

Descarregar el reglament

 

Document d'autorització menors d'edat

Descarregar document d'autorització

 

Premis per als guanyadors i participants

Els guanyadors en les diferents categories -els tres primers classificats en les quatre categories infantil, junior, sènior i veterà i sènior tant en categoria femenina com masculina- rebran un trofeu cedit per l’Ajuntament de Barcelona. Després de l’entrega de premis tots els participants entraran en un sorteig d’importants obsequis com caps de setmana, estades a Balnearis, sopars arestaurants, etc,...

 

Entrega de dorsals i xips els dia 23 de maig a la la botiga PRORUNNERS

L’entrega de dorsals es farà a:

 

Botiga PRORUNNERS

C/. Passeig de Faria 31

08005 Barcelona

Horari: de 10 a 20h

Telèfon: 93 307 19 55

 

Web Prorunners

 

Recomanem que tots els escrit passin per aquesta botiga el dia anterior a la cursa per recollir el dorsal , el xip i la samarreta.

S’hauran d’identificar amb el DNI.

Excepcionalment es podrà recollir aquest elements el mateix dia de la cursa entre les 8:00 i les 8:30h

Recordem que els pares o tutors dels nens que participen tindran que entregar a la mateixa botiga la autorització  per poder participar el nen a la cursa o enviar-la al col.legi corresponent.

 

Samarretes

Les talles disponibles fins a exhaurir existències de les samarretes corporatives són (unisex): XS o talla 14, S, M, L, XL i XXL

 

Serveis

Els participants tindran servei de WC i guarda-roba a la zona de sortida i arribada. Els serveis sanitaris seran garantits pel RACC.

 

Inscripcions

Les inscripcions s'han de realitzar a través del següent web  www.cursaintercol.cat

Cada col.legiat podrà inscriure a 2 acompanyants.